Termeni si conditii de utilizare a site-ului AVENTURINE.RO

Acest site este gazduit de Wix.Com si operat de SC Aventurine Solutions SRL

ACCEPTAREA CONDITIILOR
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site.
Site-ul nu constituie sau nu intenționează să constituie o sursă de consiliere sau un mijloc de a stabili o relație de afaceri de orice fel între dvs. și noi.

 

DESCRIEREA SERVICIILOR
Aventurine Solutions SRL pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza  exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site, toate informatiile sa fie exacte.

 

NEANGAJAREA RASPUNDERII
Aventurine Solutions SRL nu poate fi facut raspunzator in niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
Aventurine Solutions SRL nu garanteaza in niciun fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. Aventurine Solutions SRLnu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
Aventurine Solutions SRLnu isi asuma nicio responsabilitate pentru continutul niciunui material prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
Aventurine Solutions SRL nu poate fi tras la raspundere pentru materialele prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ.

 

REGULI GENERALE
Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de niciun fel de garanţii, explicite sau implicite.
Dacă alegeți sau dacă vi se pune la dispoziție un cod de identificare a utilizatorului, o parolă sau orice altă informație, ca parte a procedurilor noastre de securitate, trebuie să tratați aceste informații drept confidențiale și nu trebuie să le divulgați niciunui terț.
Avem dreptul să dezactivăm în orice moment orice cod de identificare a utilizatorului sau orice parolă, indiferent dacă acestea au fost alese de dvs. sau alocate de noi, dacă, în opinia noastră, nu ați respectat oricare dintre prevederile acestor Condiții de Utilizare.
Implementăm măsuri de securitate rezonabile care sunt adecvate pentru detectarea existenței virușilor. Cu toate acestea, trebuie să aveți în vedere faptul că măsurile de securitate existente pentru sistemele informatice de pe internet nu sunt în totalitate fiabile și că, prin urmare, nu putem garanta neexistența unor viruși sau a oricăror alte elemente care ar putea cauza modificări ale sistemelor dvs. informatice (hardware și software) sau ale datelor și fișierelor conținute în sistemele dvs.

 

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Tot Conținutul de pe site este fie deținut de noi, fie licențiat de noi în vederea utilizării. Tot ceea ce vedeți sau citiți pe site (cum ar fi imagini, fotografii, ilustrații, texte, clipuri video și alte materiale) este protejat în toată lumea prin drepturi de autor, design, mărci comerciale și alte legi privind proprietatea intelectuală.
Prin urmare, vi se interzice în mod explicit să efectuați orice reproducere, transformare, distribuire sau comunicare publică, sau să puneți la dispoziție, să extrageți, să reutilizați, să retrimiteți sau să utilizați în orice alt mod, prin orice mijloc sau procedură, orice parte a site-ului sau a Conținutului, cu excepția modurilor în care acest lucru vă este permis prin prezentele Condiții de Utilizare sau prin orice Condiții 

 

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR
Aventurine Solutions SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

INCHEIEREA ACORDULUI
Aventurine Solutions SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.